· 

SpaRitual

SpaRitual staat voor een milieubewuste wellness ervaring met ingrediënten die organisch zijn en natuurzuiver. Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische stoffen. SpaRitual bestaat uit 3 hoofdlijnen: nagellakken, treatments voor de nagel(riemen) en heerlijke wellnessproducten voor handen, voeten en lichaam. De producten zijn bij uitstek geschikt voor salonbehandelingen en mini wellnesstreatments thuis!

 

Het milieu

Vegan is het sleutelwoord bij alles wat met SpaRitual te maken heeft. Veganisten zien zoveel mogelijk af van voeding, schoeisel, kleding, medicijnen, cosmetica en andere producten, verkregen via gebruik van welk dier dan ook. In dat opzicht is SpaRitual een cosmeticalijn die zijn tijd ver vooruit is. Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn de sleutel tot de toekomst. De natuurlijke grondstoffen verhogen tevens de effectiviteit en werkzaamheid. SpaRitual is vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, maken alleen gebruik van organisch materiaal, met behulp van toeleveranciers die eenzelfde productieproces hebben en op de hoogste standaarden produceren.

 

De filosofie

SpaRitual is gebaseerd op de gedachte dat ieder mens op zekere momenten tijd voor zichzelf moet nemen. Tijd om te healen en tijd om lichaam en geest zichzelf te laten herstellen en weer in balans te komen. SpaRitual is meer dan alleen maar een merk ; het is een merk met een filosofie! De filosofie achter de producten van SpaRitual is gebaseerd op herstel van de energiebanen in ons lichaam. Als onderdeel van de inzet om de SpaRitual filosofie te eren zijn er diverse aloude energieherstellende behandelingen onderzocht. De lering vind je terug in de wijze waarop SpaRitualproducten werkzaam zijn. Dit zijn onder andere de chakratherapie, kleurentherapie en numerologie.

SpaRitual gebruikt essentiële oliën om de chakra’s te helpen activeren en in balans te houden. De aromatherapeutische en helende kwaliteiten van deze plantaardige oliën spreken direct tot de verschillende bewustzijnscentra. Elk SpaRitual multifunctionele spaverzorgingsproduct bevat een specifieke essentiële olie om een chakra te balanceren.

 

Nagellakken en treatments

Zelfs de SpaRitual nagellakken kunnen de gemoedstoestand beïnvloeden. Deze zijn zorgvuldig samengesteld op kleurtherapie en numerologie. De nagellakken en treatments voor de nagels (en –riemen) zijn natuurlijk vrij van DBP, formaldehyde en tuoleen. Heel bijzonder is de ergonomie van de grip van de kwast. SpaRitual heeft heel goed begrepen wat nodig is voor effectief en efficiënt nagellakken! De gepatenteerde antislip grip en de natuurlijke ingrediënten van de lakken, maakt SpaRitual nagellak uniek. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen én zonder verwerking van visschubben.

 

Slow Beauty

De SpaRituallijn is opgedeeld in vier verschillende staten van Slow Beauty ; een zintuigelijke ervaring van de SpaRitual geuren en verfijnde kleuren. Slow Beauty is een plaats onbeperkt door tijd, afgunst en ijdelheid.

 

De plek waar herstel en genezing begint met een keuze:

CLOSE YOUR EYES: kalmerend en verzachtend. Geur: egyptische geranium. Kleurpalet: blauw, groen, paars en neutraal.

LOOK INSIDE: genezend en verjongend. Geur: indiase wierook. Kleurpalet: bruin, bessenkleur, grijs-groen.

INSTINCTUAL: energiegevend en verwarmend. Geur: indonesische gember. Kleurpalet: rood, oranje en magenta.

INFINITELY LOVING: stabiliserend en herstellend. Geur: chinese jasmijn. Kleurpalet: perzik, roze, pastel en wit.