Over By Celestial


Ik ben Linda Leunissen. Getrouwd met Karly en samen hebben wij 2 jongens, Jayden & Ryan. Wij wonen in een eengezinswoning aan het Marseillepad 6 in Zoetermeer. Wij hebben 2 katten en 1 hond.

 

2,5 dagen per week werk ik als doktersassistente.

 

In 2012 heb ik de cursus nagelstyling - gelnagels gedaan.  Ik werk graag met de gelpolish van LoveNess en The GelBottle

 

In 2015 ben ik begonnen met de opleiding basis pedicure en afgerond in 2017. Sinds begin 2018 ben ik ook gediplomeerd medisch pedicure.  Ik ben aangesloten bij ProVoet en ingeschreven bij ProCert (mbt bijscholing etc). Op 12 jan 2019 ben ik gestart met de opleiding voor medisch pedicure sport. De lessen hiervoor zijn inmiddels afgerond. Er wordt nu gewerkt om de examens te kunnen doen!

 

By Celestial is bij ons aan huis en de behandelruimte bevindt zich op de 1e etage in een aparte kamer. Hier staat een nageltafel met afzuiging en 2 lampen, een behandelstoel voor de pedicure en natuurlijk mijn instrumenten en overige benodigdheden. Ook zijn we gestart met de verkoop van een aantal producten van Akileïne en Laufwunder. Een aantal zijn bij mij aan huis te koop, de overige bestel ik graag voor u en hebben een korte levertijd!

Het voornemen is om uiteindelijk een huisje in de tuin te plaatsen welke zal dienen als praktijkruimte. Dan zullen ook de mensen die geen trap kunnen lopen bij mij kunnen genieten van een behandeling.

 

Voor meer informatie over deze producten klik: Akileïne / Laufwunder. Wilt u een van deze producten aanschaffen? klik dan HIER.