Over By Celestial


Ik ben Linda Hinsen. Ik ben moeder van 2 jongens, Jayden & Ryan. Wij wonen in een eengezinswoning aan het Marseillepad 6 in Zoetermeer. Wij hebben 2 katten en 1 hond.

 

2,5 dagen per week werk ik als doktersassistente.

 

In 2012 heb ik de cursus nagelstyling - gelnagels gedaan.  Ik werk graag met de gelpolish van LoveNess en The GelBottle

 

In 2015 ben ik begonnen met de opleiding basis pedicure en afgerond in 2017. Sinds begin 2018 ben ik ook gediplomeerd medisch pedicure.  Ik ben aangesloten bij ProVoet en ingeschreven bij ProCert (mbt bijscholing etc). Op 12 jan 2019 ben ik gestart met de opleiding voor medisch pedicure sport. In 2020 heb ik de opleiding gedaan voor voetreflexzone massage.

 

By Celestial is begonnen aan huis en sinds 2020 heb ik en ruimte in Leidschendam.


Ook verkoop ik verschiilende producten voor verzorging van de voeten/handen in de praktijk.

 

Voor meer informatie over deze producten klik: Akileïne / Laufwunder. Wilt u een van deze producten aanschaffen? klik dan HIER.