Nutri, is een herstellende crème tegen droge voeten, deze hydrateert de droge huid en versoepeld de huid, wordt zeer snel door de huid opgenomen en bevat geen parabenen. Met galamboter, lipoaminozuren uit tarwe (patent Asepta), met arnica en vitamine A.

 

Peelingcreme-anti eelt, voor verwijdering van eelt en dode huidcellen aan voorvoet en hiel. Bevatten geen parabenen, met zaadkorrels uit de kegelvrucht.

 

Anti-eeltschuurspons, vulkanisch poreus materiaal om eelt te verwijderen.

 

Verzachtende milk, voor de droge huid deze voedt de droge huid van voeten en benen en maakt de huid soepel en zijde zacht, niet vet en wordt snel door de huid opgenomen. Bevat geen parabenen, met goudsbloem, essentiele vetzuren en vitamine E.

 

Hydra ultra-actief balsem, een balsem die 24 uur non-stop hydrateert en de zeer vochtarme droge voeten weer in de goede conditie brengt. Wordt zeer snel door de huid opgenomen en is niet vet. Bevat geen parabenen, met oliën uit vlasdodder en druivenpitten, lipester uit zijde serine en imperota cylindrica.

Deze balsem mag ook door diabeten gebruikt worden!

 

Akilwinter, voor mensen met winterhanden of wintervoeten, Akilwinter bestrijdt de gevolgen van het winterweer zoals kloven, winterjeuk en koubulten. Bevat geen parabenen. Met ginkgo-biloba, vitamine A.E.B5, galamboter, goudsbloemolie, calendulaolie en teinturen van wilde kastanje. 

 

eeltvijl voor het verwijderen van overtollig eelt.