Akidia Voetverzorging voor de diabetische voet.

Voorzorgsmaatregel: Akildiaproducten niet op open wonden of beschadigde huid toepassen.

 

Akildia-crème, is een beschermende crème speciaal ontwikkeld voor de diabetische voet. Akildia beschermd de huid en bevorderd de doorbloeding, hierdoor worden de afvalstoffen in het bloed sneller afgevoerd en heeft de patiënt een minder kouwelijke voet. De crème is ook zeer geschikt voor reuma patiënten. Bevat geen parabenen. Met centella asiatica, karite korhogo en vitamine A.

 

Akildia Voetlotion, voor het reinigen van de diabetische voet. De lotion reinigt, desodoriseert en hydrateert de huid. Bevat geen parabenen. Met etherische oliën van tijm, citroen en lavendel (met bacteriedodende werking).

 

Akildia Voetbadolie, is een geconcentreerd en schimmelwerende olie. Maakt de diabetische voethuid soepel, veerkrachtig, zacht en desodoriseerd. Bevat geen parabenen. Met natuurlijke etherische oliën en schimmelwerend bestanddeel.

 

Cicaleine klovenbalsem, bevordert het dichten van kloven en barstjes in handen en voeten. De balsem plaatselijk aanbrengen, na de heling met de hydra ultra-actief balsem dagelijks blijven verzorgen. Bevat lipesters van zijde (octrooi Asepta) en vitamine B Centella Asiatica tegen veroudering. Enoxolone ontstekingwerend en bijenwas beschermer en filmvormer, bevat geen parabenen.

 

Akilwinter, preventief tegen de gevolgen van kou. bescherming van voeten, handen en gezicht tegen de gevolgen van kou en vochtigheid. Voorkomt barstjes en scheurtjes in de huid.

 

Crème koude voeten, geeft het gewenste comfort aan personen met koude voeten. Een snel en blijvend warm effect. geschikt voor mensen met het Syndroom van Raynaud (vernauwen van bloedvaatjes).

 

Akilortho, anti-wrijving. voorkomt het week worden van de huid, veroorzaakt door  het dragen van prothesen. Versterkt de weerstand van de huid onderworpen aan wrijvingen. Vermindert het verhittingsgevoel.