Glamour en Comfort balsem, door veel wandelaars gewaardeerd omdat deze beschermt tegen wrijvingen en de kans op blaren verkleint, voorkomt pijn bij het dragen van nieuwe schoenen en naaldhakken, voorkomt eelt en likdoorns, de voethuid blijft zacht en soepel en verbeterd de weerstand, de balsem bevat een hoog geconsentreerde formule met Kariteboter (boterboom +30%) zachte samenstelling met subtiel parfum, bevat geen parabenen.

 

Rustgevende creme, tegen vermoeide voeten, deze neemt de vermoeidheid weg bij vermoeide en geïrriteerde voeten enkels en voetboog. Met zwarte bes blad en muisdoorn en bevat geen parabenen.

 

Bruisende voetbadtabletten, voor een overdadig verfrissend gevoel bij vermoeidheid en bevorderd de doorbloeding, bevat geen parabenen. Met sodium-camphosulfaat, lipoaminozuren (patent Asepta) zeezout, complex van den, munt, eucalyptus en rozemarijn.

 

Voetbadzout, verkwikt de voeten en neemt de vermoeidheid weg en bevorderd tevens de doorbloeding. Zonder parabenen. Met sodium-camphosulfaat, lipoaminozuren (patent Asepta) zeezout, complex van den, munt, eucalyptus en rozemarijn.

 

IJs-gel, een product met ginkgo-biloba geeft een sterke verkoeling bij brandende en verhitte voeten, bevat geen parabenen. Met ginkgo-biloba plantaardige extracten, lactaat van menthyle, tincturen van wilde kastanje en menthol.