Manicure Behandelingen

Wilt u terug naar het overzicht Manicure? Klik dan HIER. Als u verder wilt lezen over de Manicure Spa-behandelingen, klik dan HIER.

  

LoveNess gelpolish

Innovatief, kleurrijk, trendy en prachtige producten. Omdat deze lijn nieuw is in mijn praktijk zijn nog niet alle kleuren op voorraad. Gaandeweg zullen de kleuren aangevuld worden. Wilt u een kleur die er niet bijzit, geef dit gewoon aan en ik zal zorgen dat deze kleur er binnen enkele dagen is.

 

The GelBottle gelpolish

Naast de kleuren van LoveNess komen er ook steeds meer kleuren van The Gelbottle in de praktijk. Ook deze lijn heeft een hoogwaardige kwaliteit. The GelBottle gelpolish is een 100% gel formule die 100% veilig is en vrij is van schadelijk stoffen, The GelBottle is vegan, diervriendelijke en 10-vrij! Bent u opzoek naar een kleur die ik niet heb, geef het gerust aan en ik zorg dat deze kleur binnen enkele dagen binnen is!

 

The GelBottle is 10-vrij, vrij van 10 schadelijke stoffen:

  1. Formaldehyde (Formaldehyde)
  2. Dibutylftalaat (Dibutyl phthalate)
  3. Tolueen (Toluene)
  4. Formaldehyde hars (Formaldehyde Resin)
  5. Kamfer (Camphor)
  6. Ethyl Tosylamide (Ethyl Tosylamide)
  7. Xyleen (Xylene)
  8. Triphenol Fosfaat (Triphenol Phosphate)
  9. Sulfaat (Sulfate of Sulphate)
  10. Parabenen (Parabens)

Voor een overzicht van alle kleuren: Fotoalbum. (kleuren van TheGelBottle volgen nog!)

 

Nabehandelen: 

Het is aan te raden om de nagels om de 3 a 4 weken op te laten vullen / bij te laten werken.

Dit afhankelijk van de groeisnelheid van de eigen nagel.  Het is belangrijk niet te lang te wachten met  opvullen / bijwerken. Als de nagel te lang wordt kan hij sneller afbreken, en dat is zonde!

Manicure met nagels lakken

De nagels worden gevijld, nagelriemen worden behandeld, de nagels worden gelakt (incl base- en topcoat) en als afsluiting worden de handen/nagels verwend met een keratine-pakking. 

 

Ik werk met de volgende 2 merken nagellak:

 

SpaRituals 

SpaRitual staat voor een milieubewuste wellness ervaring met ingrediënten die organisch zijn en natuurzuiver. Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen

De nagellakken en verzorgingsproducten voor de nagel (riemen) zijn natuurlijk vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen én zonder verwerking van visschubben.

 

Morgan Taylor 

Morgan Taylor Professional Nail Laquer, is een exclusieve nagellak collectie.

Dankzij de hoge kleur pigmentatie zijn deze nagellakken zo exclusief dat ze alle kleur expressies overtreffen!

 

Morgan Taylor stamt af van de Harmony Gelish familie. Gelish gel polish heeft de afgelopen jaren al meer dan 60 awards in de wacht gesleept, zowel in Amerika als wereldwijd. 

Elke Morgan Taylor kleur bevat hoogwaardige en selectief gekozen ingrediënten, dit gebeurt in een hechte samenwerking me Top Fashion Designers uit New York en Milaan! 

Op zoek naar mooie, trendy en hippe kleuren? Morgan Taylor heeft meer dan 150 hoge kwaliteit nagellakkleuren in het assortiment. 

 

Nail art:

bijvoorbeeld steentjes, stamping (van caption), stickers, stripers etc op enkele nagels of op allemaal