Manicure Spa-Behandelingen

Op deze pagina vindt u meer informatie over de behandelingen die betrekking hebben op de spa-behandelingen. 

Wilt u terug naar het overzicht Manicure? Klik dan HIER. Als u verder wilt lezen over de Manicure behandelingen, klik dan HIER.

 

 

Keratine-pakking

Padipuur Socks (en Gloves) zijn gevuld met natuurlijke Keratine crème.

Samengesteld uit 100% plantaardige actieve ingrediënten, afkomstig van hernieuwbare bronnen.

Het gebruik van deze zelf-activerende keratine-rijke gloves en socks zijn een pure sensatie.

De intensieve emulsie versterkt de nagels, voedt en hydrateert de huid van handen en/of voeten. De plantaardige keratine repareert schade in de huid zoals: droogte, eczeem en ruwe plekjes. Bovendien maakt het de nagels sterker en minder breekbaar.

 

De Socks (of gloves) worden eerst verwarmd alvorens ze worden aangetrokken. De crème wordt daarna gelijk al wat ingemasseerd. Vervolgens krijgt u badstof sokken (of handschoenen) aan en zal de crème 10 minuten kunnen intrekken. Na 10 minuten zullen de socks/gloves verwijderd worden en zal de rest van de crème verder ingemasseerd worden.

 

Bij deze behandeling worden de nagelriemen behandeld en de nagels netjes gevijld.

 

 

Paraffine-pakking

Een paraffine-pakking is een zeer verzorgend en verzachtende pakking voor de voeten.

De paraffine bevat verzorgende bestanddelen welke de huid verzorgt en verzacht en wordt in een speciaal paraffinebad verwarmt of via een spray.

 

De werking van paraffine is te vergelijken met een sauna, door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd.

De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de voeten en maken ze weer soepel en glad.

 

Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem. 

 

Zodra de paraffine op temperatuur is worden de voeten in het bad gedompeld.

De voeten worden nu warm ingepakt in een speciale sok.

 

Na ongeveer 10 á 15  minuten hebben de bestanddelen in de paraffine hun werk gedaan en wordt de paraffinepakking verwijderd. Zodra de pakking is verwijderd voelt de huid zeer zacht aan.

 

Het paraffinebad is bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, etc.  De aandoeningen zullen uiteraard niet verdwijnen maar de pijn zal dermate verlichten bij regelmatig gebruik van de paraffinepakking. 

 

Maar ook voor droge voeten is het paraffinebad een wellness.

 

Bij herhaaldelijk gebruik zul je merken dat je voeten zachter aanvoelen en er verzorgder gaan uitzien.

 

Bij deze behandeling worden de nagelriemen netjes behandeld en de nagels netjes gevijld.

 


 

Astonishing Spa

De handen worden eerst 10 min geweekt in een refreshing soak, , de nagelriemen worden behandeld, de handen krijgen een scrubbehandeling,  de handen krijgen een masker welke 10 minuten in moet trekken en tot slot worden de handen ingesmeerd met een lekker lotion

 

Astonishing Spa Manicure.

Een heerlijke verrassing voor uw handen…

 

Hoewel de handen de totale focus zijn voor de Astonishing Spa Manicure lijn, biedt de Spa Manicure Sensual Peppery Rose het echte geschenk, namelijk op een zintuiglijke ervaring. Ruiken, voelen en zien.

 

Ruiken

De Astonishing Spa Manicure Sensual Peppery Rose is de ultieme tegenstelling in geur. Het is een roos, maar geen traditionele roos. Dit is de magie van pink pepper (roze peper). De naam zegt peper, maar in tegendeel ruikt pink peper juist niet kruidig, maar het biedt een eigentijdse roos geur. Roze peper is op dit moment een belangrijk ingrediënt in een breed scala van high end parfums op de markt, waardoor het zo gewild is en nog belangrijker zo vertrouwt ruikt.

 

Voelen

Elk product uit de Astonishing Spa Manicure lijn is ontwikkeld om uw vingertoppen te stimuleren. Kalmerende soaks, stimulerende scrubs en luxueuze lotions.

 

Zien

Het Astonishing team heeft altijd in gedachte gehouden om de Astonishing Spa Manicure lijn te ontwikkelen met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Geen kleurstoffen, gewoon pure, natuurlijke ingrediënten!

De Astonishing Spa Manicure Sensual Peppery Rose lijn is meer dan alleen een geweldige geur, deze lijn is ontwikkeld voor de consument die een bewuste keuze maakt voor natuurlijke ingrediënten. De Astonishing Spa Manicure producten zien er niet alleen goed uit, maar helpen u alleen maar meer om er nog beter uit te zien.