Pedicure Spa-Behandelingen

 

Op deze pagina vindt u meer informatie over de behandelingen die betrekking hebben op spa-behandelingen.

(Klik HIER om terug te gaan naar de pedicure-pagina, klik HIER om naar de pedicure behandelingen te gaan)

 

Keratine-pakking

Padipuur Socks (en Gloves) zijn gevuld met natuurlijke Keratine crème.

Samengesteld uit 100% plantaardige actieve ingrediënten, afkomstig van hernieuwbare bronnen.

Het gebruik van deze zelf-activerende keratine-rijke gloves en socks zijn een pure sensatie.

De intensieve emulsie versterkt de nagels, voedt en hydrateert de huid van handen en/of voeten. De plantaardige keratine repareert schade in de huid zoals: droogte, eczeem en ruwe plekjes. Bovendien maakt het de nagels sterker en minder breekbaar.

 

De Socks (of gloves) worden eerst verwarmd alvorens ze worden aangetrokken. De crème wordt daarna gelijk al wat ingemasseerd. Vervolgens krijgt u badstof sokken (of handschoenen) aan en zal de crème 10 minuten kunnen intrekken. Na 10 minuten zullen de socks/gloves verwijderd worden en zal de rest van de crème verder ingemasseerd worden.

 

 


Paraffine-pakking

Een paraffine-pakking is een zeer verzorgend en verzachtende pakking voor de voeten.

De paraffine bevat verzorgende bestanddelen welke de huid verzorgt en verzacht en wordt in een speciaal paraffinebad verwarmt of via een spray.

 

De werking van paraffine is te vergelijken met een sauna, door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd.

De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de voeten en maken ze weer soepel en glad.

 

Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem. 

 

Zodra de paraffine op temperatuur is worden de voeten in het bad gedompeld.

De voeten worden nu warm ingepakt in een speciale sok.

 

Na ongeveer 10 á 15  minuten hebben de bestanddelen in de paraffine hun werk gedaan en wordt de paraffinepakking verwijderd. Zodra de pakking is verwijderd voelt de huid zeer zacht aan.

 

Het paraffinebad is bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, etc.  De aandoeningen zullen uiteraard niet verdwijnen maar de pijn zal dermate verlichten bij regelmatig gebruik van de paraffinepakking. 

 

Maar ook voor droge voeten is het paraffinebad een wellness.

 

Bij herhaaldelijk gebruik zul je merken dat je voeten zachter aanvoelen en er verzorgder gaan uitzien.

Astonishing Spa

U krijgt eerst een voetenbad (ong 10min). Hier zit een schepje van de refreshing salt bij. deze laat de spieren ontspannen en werkt verzachtend en reinigend. 

 

Na het voetenbad zullen de voeten behandeld worden met de scrub. Dit zorgt voor een gladde en zachte huid. Hierna wordt de scrub goed afgespoeld en de voeten gedroogd. 

 

Als laatste krijgt u een voetmasker (ong 10min). Dit zuiverende masker bevat kaolien, dit ingrediënt heeft sterk absorberende eigenschappen en verwijdert daardoor onzuiverheden, olie en gifstoffen uit de huid.

 

Na het voetmasker zullen de voeten nog lekker ingesmeerd worden met een verzorgende creme (Akileïne).

  

Hoewel de voeten de ultieme focus zijn van onze Spa Pedicure lijn, is het echte geschenk de zintuigelijke beleving die de Spa Pedicure Hypnotic Valley Blossom u biedt.  

 

Geur 

Hypnotic Valley Blossom zal u meenemen op reis. Het is een combinatie van rijke, diepe houtachtige geuren met zachte, gevoelige noten van lelietjes-van-dalen. Stap in uw eigen comfort zone. Adem de natuurlijke geuren in die de emoties uit uw stoutste dromen oproepen. 

 

Gevoel

Elk product is gemaakt om uw huid van top tot teen te stimuleren. Kalmerende soaks, verkwikkelde scrubs en luxe lotions. 

 

Visie

Het assortiment producten is gemaakt met in gedachte de hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zonder kleurstoffen. Alleen pure, natuurlijke ingrediënten.

 

De Spa Pedicure Hypnotic Valley Blossom is meer dan alleen een geweldige geursensatie! Het is ontwikkeld met in gedachte: U als ingredient bewuste consument. Wij willen u een product bieden dat er niet alleen mooi uitziet. Het helpt u er ook nog mooier uit te zien!